Particulieren

Voor Particulieren


Ben je al een tijdje niet meer gelukkig in je werk? Kun je werk maar moeilijk combineren met je priv├ęsituatie? Of heb je helemaal geen werk en zoek je een baan die bij je past? Het zijn maar een paar redenen om Loopbaanadvies Zeeland in te schakelen.


Jij bent toch op zoek naar werk wat je energie oplevert? Een baan waarin je jezelf kwijt kan en jezelf kunt ontwikkelen? Misschien loop je al een tijdje rond met het idee dat je iets anders wil, maar wat precies? Waar ligt jouw kracht en wat zijn jouw talenten? Waar vind je jouw droombaan in deze complexe en steeds veranderende arbeidsmarkt?


Loopbaanadvies Zeeland helpt je graag bij jouw zoektocht.


In beweging komen en aan het roer staan van je eigen toekomst door advies en/of coaching op maat. Voor we samen een loopbaantraject ingaan, vindt er altijd eerst een intake plaats, waarbij jouw vragen en wensen, maar ook je opleiding en werkverleden zorgvuldig in kaart worden gebracht. Je krijgt dan een duidelijk voorstel voor jouw traject met bijbehorende offerte. De kosten voor het traject zijn afhankelijk van inhoud, doorlooptijd en eventueel in te zetten testmateriaal. Indien de overeenkomst daadwerkelijk wordt aangegaan, zullen de kosten voor het intakegesprek niet in rekening worden gebracht.


Afhankelijk van jouw situatie kan Loopbaanadvies Zeeland je coachen, trainen en adviseren. Ik kan je helpen bij het ontdekken van je talenten, je drijfveren, je kwaliteiten en waardes die voor jou in het werk van belang zijn. Ook kan ik je steun bieden bij het vinden van geschikte werkomgevingen en beroepen en bij het vinden van geschikte vacatures. Ook bereid ik je eventueel voor op gesprekken en natuurlijk bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief en C.V. Eveneens is er ruime aandacht voor netwerken en voor de inzet van Social Media bij het vinden van werk. De trajecten worden modulair aangeboden.


Meer weten? Vul het contactformulier in. Ik neem altijd binnen 24 uur contact met je op!

Consectetuer,  variusi ipsum nullam repellendus